Konservatuvardan Haberler

10 Kasım ATATÜRK’ü anma programı.

14.11.2016

10 Kasım ATATÜRK’ü anma programı Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’ndaki programla anıldı. Programa Adıyaman Valisi Abdullah ERİN, Belediye Başkan Vekili Av. Hasan DEMİR, Garnizon Komutanı  Albay Davut KULALAR, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih KARABACAK, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet YENER, İdare Mahkemesi Başkanı Alper ERGÜDER, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, akademik ve idari personel, subay-astsubaylar, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri, kanaat önderleri ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılapları Tarihi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nevzat ARTUÇ günün mana ve önemi hakkında konuşma yaptı.

Daha sonra Devlet Konservatuarı Yrd. Doç. Dr. Ercan BAŞ yönetimindeki Konservatuarımız öğrencilerinden oluışan orkestra ve korosu tarafından verilen oratoryom sunumuyla program sona erdi.